Destinasjoner for sportsentusiaster

Mulighetene for å reise til destinasjoner over hele verden er større enn noensinne, og mange velger feriedestinasjoner med tanke på å kombinere ferie med favorittsporten. Et perfekt sted for sportsentusiaster, vil være et sted der en kan se og oppleve flere forskjellige sportsarrangementer.

London er en populær destinasjon der turistene kan oppleve noen av verdens største fotballklubber, samt ta inn over seg stemningen før og etter kampene. Turistene i London kan også oppleve andre ting enn kun fotball, da både tennis, cricket, rugby og galoppløp er populært i England. En av verdens mest prestisjetunge tennisturneringer, Wimbledon går av stabelen i London.

Monaco

Monaco er en destinasjon full av muligheter for de aller fleste sportsinteresserte. Det lille landet sør i Frankrike, kan skilte med en 18-hulls golfbane vurdert til fem stjerner. Her kan golfinteresserte turister spille runder med golf i vakre omgivelser. Monaco er også arrangørsted for et av verdens mest prestisjefylte formel-1-løp, Monaco Grand Prix. Løpet er også et av de vanskeligste løpene å kjøre, da løpet går i Monte Carlos trange gater, med krappe svinger og mange bakker. I det lille fyrstedømmet har de også et eget fotballag som er et av de mest suksessfulle i den franske ligaen Ligue 1. Laget spiller kamper på Stade Louis II.

Florida

I Florida kan en oppleve mange forskjellige sportsbegivenheter, som tiltrekker seg tusenvis av publikummere. I storbyen Miami kan du se et av de største basketball-lagene i USA – Miami Heat. Heat har vunnet den amerikanske basketligaen, NBA, tre ganger. Miami har også et amerikansk fotballag som spiller i NFL. Miami Dolphins har stukket av med to Super Bowl-seire og spiller på Hard Rock Stadium. Drar en over til vestsiden av staten kan en også få med seg ishockeykamp med NHL-laget Tampa Bay Lightning. De spiller hjemmekamper i Amalie Arena i Tampa. For motorsportinteresserte er en tur til Daytona Beach og Speedwaybanen som rommer nesten 170 000 mennesker populært.