Opplev fotball live på stadion!

Det er mange unge gutters store drøm å bli proff i England, Spania eller en av de andre store ligaene i Europa. Denne drømmen er det dessverre ikke mange som får oppleve at går i oppfyllelse, men å få muligheten til å suge inn atmosfæren på en av de store, legendariske stadionene er likevel ikke for langt unna. Det å dra på en fotballreise og oppleve stjernene og idolene på nært hold har de siste årene blitt mer tilgjengelig, og årlig drar tusenvis av nordmenn over til England og kontinentet for å se fotball live. Kan du ikke spille selv, så må det være det nest beste!

Mange muligheter

Om alle veier fører til Olympiastadion i Roma, så er det mange som fører til andre store fotballopplevelser i resten av Europa også. De aller fleste klubber av litt størrelse samarbeider med reiseoperatører eller andre som organiserer og arrangerer både enkelt- og fellesturer. Her er det enkelt å bestille full pakke med kampbilletter, hotell og reise, og det gir deg muligheten til å dele opplevelsen med likesinnede. Ønsker du å reise alene, eller ha større frihet til å velge for deg selv og ditt reisefølge, kan billetter kjøpes og drømmen realiseres! Å se fotball live kan ikke sammenlignes med fotball på TV.

Minner for livet

Alle som har vært på et stort fotballstadion husker godt det første glimtet av det grønne gresset, suset av forventning idet tribunene åpenbarer seg og følelsen av forventninger og spenning. Når favorittlaget begynner oppvarmingen og tilskuerne begynner å strømme inn er stemningen satt, og adrenalinet stiger ytterligere idet lagene kommer ut og er klare til avspark. En fotballreise er utvilsomt en opplevelse for livet! Under kampen er fokuset så sterkt at du er vel så sliten som spillerne som har løpt på gressmatten i 90 minutter, men følelsen vil du aldri gi slipp på. Og det er klart, den er nok best når favorittlaget har vunnet kampen også!