Donald Trump

Du har sikkert fulgt med på den amerikanske president valgkampen, hvor Hillary Clinton og Donald Trump kjemper om å gå av med seieren i november. Men hvem er egentlig Donald Trump og er han så gal som folk vil ha det til?

Det interessante er at i USA bor det i underkant av 320 millioner mennesker. Halvparten av velgerne mener at Donald Trump er den rette til å styre verdens mektigste land. Er det Donald Trump som er galest av dem eller er det rett og slett befolkningen?

En av landets rikeste

Donald-TrumpDonald Trump har rukket å bli 70 år gammel og vokste opp i New York. Faren hans ble rik på eiendom, noe han også har fulgt opp med å bli. Trump er i dag en av USAs rikeste menn, med hovedsakelig fokus på hoteller og eiendommer. Mange kjenner han kanskje best som programlederen i “The Apprentice”, men historien hans som en kjent amerikaner strekker seg mye lengre tilbake enn det populære reality-showet, hvor Trump i hver episode fikk gleden av å sparke én etter én av deltakerne til bare én person sto igjen.

Kontroversiell

Mange forventet at mange skandaler ville bli trukket frem i forbindelse med Trumps presidentkandidatur og der var det heller ingen som tok feil. Spesielt har ytringer mot kvinner blitt et av teamene og faktisk er de så ille, at mange tror Trump taper valget mot Hillary Clinton, nettopp på grunn av tidligere ufine uttalelser mot kvinner.