Spill golf i utlandet

Golf er en fantastisk sport med mye å tilby. Ikke bare får man frisk luft og mosjon, men også mulighet til å se nydelige landskap og føle på spenningen mens man ser ballen fly gjennom luften. Det eneste som kan gjøre sporten bedre, må være å oppleve den på «bortebane». Over hele verden finnes det unike, spesiallagde golfbaner som bare må prøves, og spennende golfturneringer å se på.

Mange reisemål

Nesten uansett hvor man vil dra i verden finnes det fantastiske golfbaner som kan by på gode opplevelser, men man kan ikke unngå å tenke på Storbritannia når man snakker om golf. Skottland, England og Irland har kanskje de mest berømte og utfordrende banene i verden. Listen er lang, så velg et favorittsted og dra av gårde! Sjekk på nett for en liste over mulige reisemål.

Golf som tilskuersport

Kanskje det eneste som kan måle seg med å se ballen fly gjennom luften etter et slag, må være å se på mens de store stjernene drar golfklubbene bakover. Turneringer som Open Championship, hvor det konkurreres på de mest prestisjefylte banene i verden, er en opplevelse for alle golfentusiaster. Berømte St Andrews, kanskje den eldste golfbanen i verden, er en av banene som Open Championship rullerer på. Les om St Andrews her.